Avimeko Redovisning AB
Vi sköter din redovisning och lönehantering
Om ossAvimeko Redovisning AB är en redovisningsbyrå med två redovisningskonsulter som tillsammans har gedigen erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå och ekonomiarbete.

Anna har även arbetat med klädförsäljning, telefonförsäljning och hemtjänst. Den ekonomiska banan startade 2006, och intresset för ekonomi bara växte. Till en början var arbetet på en liten ekonomiavdelning, men under 2007 började hon på en redovisningsfirma, för att sedan följas av att arbeta på en av de stora revisionsbyråerna.

Ingrid har arbetat med ekonomi sedan 1987. Både på redovisningsbyrå och ekonomiavdelning. Efter några år på ekonomiavdelning så växte intresset åter för att arbeta på byrå, vilket hon gjort tidigare, och hon började på samma redovisningsbyrå där Anna arbetade. För att utvecklas vidare så började hon efter ett tag att arbeta på en ekonomiavdelning istället med internationell redovisning och koncernredovisning.

Anna och Ingrid höll kontakten även efter att de gått skilda vägar och så smått tändes idén om att starta en byrå tillsammans.

Avimeko Redovisning AB såg dagens ljus i mitten av 2013.